Liceul Teoretic „Marin Coman”, perspectiva de succes, a viitorului tău!

Liceul Teoretic  „Marin Coman”, perspectiva de succes,  a viitorului tău!
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Liceul Teoretic “Marin Coman”, singurul liceu particular acreditat din Județul Galati, cu o experiență de peste 20 de ani, în formarea generațiilor de elevi, atat la cursuri de zi, cat si la frecvență redusă, reprezintă alternativa de calitate a invățămantului gălățean. Inserția pe piața muncii a peste 16.000 de absolvenți, confirmă cel mai înalt standard al tradiției actului educațional, din sistemul liceal privat.

Activitățile școlare si extrașcolare, sub îndrumarea unui colectiv de cadre didactice de excepție, de un profesionalism desăvarșit, totodată pregătirea intensă gratuită pentru bacalaureat, asigură o șansă reală  a succesului absolvenților noștri.

Parteneriatele dezvoltate la nivel național si internațional, participarea în cadrul proiectelor Erasmus, susțin calitatea procesului de invățămant, din cadrul Liceului Teoretic „Marin Coman”, așa cum atestă de altfel si activitățile din cadrul proiectului național “Școala altfel”, derulate în perioada 27.02-03.03.2023, concursul de poezie și desen “Ciocotelegrama” și nu în ultimul rând, activitatea organizată pe data de 06.03.2023, în cadrul proiectului național „Caravana Bucuriei”, ce a vizat identificarea și atingerea obiectivelor tinerilor liceeni, cu ajutorul ședințelor de consiliere și orientare.  

Numeroasele acțiuni ce vor urma , rezultatele formidabile la bacalaureat, dovedite deja în timp, reprezintă astfel, oportunitatea unei perspective de succes, a viitorului tău!

(P)

Citit 3299 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2023 09:17