A început admiterea la liceu pentru clasele bilingve şi cele vocaţionale

A început admiterea la liceu pentru clasele bilingve şi cele vocaţionale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

16 mai este ultima zi când elevii de clasa a VIII-a se pot înscrie să susțină proba de verificare a cunoștințelor de limbă modernă şi probele de aptitudini la clasele vocaţionale pentru admiterea în clasa a IX-a, potrivit calendarului oficial. Înscrierile pentru probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă, cât și cele de aptitudini se desfășoară în aceeași perioadă, respectiv, 17-19 mai.

La probele de aptitudini, înscrierile se fac la liceele cu filieră vocaţională, iar probele se vor susţine tot acolo, conform programărilor stabilite.

Pentru elevii care vor să fie admişi la clase cu predare în Limba engleză, înscrierile se fac la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" şi la Colegiul Naţional "C. Negri", unde vor susţine şi proba pe 17 mai, aflăm de la inspectoarea de specialitate, Elena Ştefan.

La Franceză, înscrierile se fac la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", iar proba se va susţine tot aici pe 18 mai, în timp ce la Germană, cererile se depun la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", iar testarea va avea loc pe 19 mai, tot aici.

Citit 1114 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2023 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.