Probleme discutate la Adunarea generală a elevilor gălăţeni

Probleme discutate la Adunarea generală a elevilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Unele abuzuri făcute de către profesori în școli și lipsa hârtiei igienice şi a săpunului lichid din băile instituţiilor de învăţământ din Galați au fost principalele probleme discutate de elevii gălățeni, la Adunarea generală ordinară a Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Galați, desfăşurată pe 19 decembrie 2023, la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna". În cadrul discuţiilor, s-a mai stabilit ca fiecare membru al Biroului Executiv să-şi aleagă liceele cu care va avea o relație mai apropiată, pentru a face mai eficientă comunicarea cu reprezentanții din fiecare şcoală. În continuare, au fost făcute recrutări pentru Biroul de Presă din cadrul structurii, dar şi recrutări de voluntari ce vor ajuta la organizarea evenimentelor viitoare ale CJE, elevii fiind încurajați să se implice în mișcarea de reprezentare. Ultimul punct al Adunării generale a avut în prim-plan comunicarea și soluționarea problemelor din școlile și liceele din Galați.

Citit 2504 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Decembrie 2023 16:39

2 comentarii

  • postat de Nicusor
    Joi, 28 Decembrie 2023 14:18
    5.13.159.***
    Sa se interzica folosirea telefoanelor si a altor device in incinta institutiilor de invatamant de stat. Impunerea de uniforme distincte, NU PARADA MODEI. La privat este treaba lor cum se organizeaza pe banii platiti de tutori NU DIN TAXE SI IMPOZITE ale cetateanului de rand.
    3
    10
  • postat de Nicusor
    Joi, 28 Decembrie 2023 14:10
    5.13.159.***
    "Lipsa hârtiei igienice şi a săpunului lichid din băile instituţiilor de învăţământ din Galați" astea sunt super subiecte ? Dar cand se gasesc mai peste tot mucuri de tigara si diferite ambalaje a substantelor interzise de lege CE SPUNETI ??? Impunerea de uniforme distincte, NU PARADA MODEI.
    3
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.