Oferte educaționale variate la Universitatea "Dunărea de Jos"

Oferte educaționale variate la Universitatea "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

La Târgul de Oferte Educaționale de la Universitatea "Dunărea de Jos", desfăşurat pe parcursul zilei de miercuri, 22 noiembrie, elevii și profesorii au prezentat cu entuziasm gama diversificată de specializări oferite de facultățile din Galați. Prezentările au fost captivante pentru tinerii aflați în căutarea viitoarelor destinații academice.

Denisa, o tânără de 22 de ani, a subliniat importanța diversității ofertelor educaționale și a prezentat specializarea Informatică Economică. Ea a spus că această opțiune îi atrage pe pasionații de IT, care aspiră să își dezvolte propriile afaceri sau să se implice în domeniul online.

Mihaela Rusu, prezentând oferta Facultății de Litere, a subliniat cele trei specializări distincte și diversitatea acestora. Ea a accentuat faptul că facultatea oferă o gamă completă de opţiuni, de la limbă și literatură română, engleză sau franceză, la limbi moderne aplicate și științe ale comunicării și jurnalism. A evidențiat, de asemenea, dimensiunea practică a specializării în comunicare și jurnalism, care le oferă studenților șansa de a se implica în activități precum realizarea unui jurnal de știri sau a unui interviu.

Teodora Marcu, asistent universitar la Facultatea de Medicină și Farmacie, a prezentat opțiunile pentru absolvenții de liceu şi a subliniat că diversitatea de specializări, precum Medicină Generală, Medicină Dentară și Tehnică Dentară, răspunde nevoilor, aspirațiilor și intereselor elevilor din Galaţi.

Lucian Dimitrievici, șef de lucrări în cadrul Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației, a vorbit despre atractivitatea Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, despre cât sunt de atrași studenții de diversele specializări ale acesteia şi a subliniat că proiectele și concursurile numeroase, precum și laboratoarele dotate cu tehnologie de ultimă generație au atras un număr semnificativ de elevi din multe licee gălăţene.

În ansamblu, oferta variată de specializări și entuziasmul elevilor și profesorilor au făcut din Târgul de Oferte Educaționale un succes pentru Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, care le-a permis tinerilor din regiune să-şi contureze viitoarele alegeri academice.

Citit 3197 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2023 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.