Elevii îşi dezvoltă abilitățile de lideri

Elevii îşi dezvoltă abilitățile de lideri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Hotelul "Sheraton" din București a găzduit, în perioada 14-17 decembrie 2023, un eveniment educativ de excepție - Sesiunea Națională de Formare a Elevului Reprezentant. Inițiativa, menită să-i pregătească pe elevii reprezentanți din toate județele țării, a adus împreună tineri lideri, pentru a le îmbunătăți abilitățile de reprezentare și a promova schimbul de idei și bune practici.

Participanții la sesiune au avut oportunitatea de a participa la ateliere specializate, elaborate pentru a dezvolta abilități de leadership și comunicare, esențiale pentru îndeplinirea responsabilităților lor în comunitățile școlare și județene. Atelierele au acoperit domenii variate, de la gestionarea proiectelor la vorbirea în public, rezolvarea problemelor și dezvoltarea echipei.

Evenimentul nu a fost doar o ocazie de învățare, ci și un loc unde tinerii lideri din toată țara au interacționat unii cu alții, au schimbat idei şi experiențe și şi-au creat legături. Această rețea națională de elevi reprezentanți reprezintă viitorul implicării civice și al schimbărilor pozitive în sistemul de învățământ românesc.

Sponsorul principal al evenimentului a fost UNICEF, care a asigurat cazarea, mesele și sălile în care s-au desfășurat atelierele. Aceste ateliere au avut ca tematică domeniile intern şi extern ale structurii, plus sesiuni de educație civică, la care au participat europarlamentari, polițiști şi psihologi.

Citit 2178 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2023 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.