Sesiune de formare a elevilor reprezentanți

Sesiune de formare a elevilor reprezentanți
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean al Elevilor Galați a organizat o sesiune de formare a elevilor reprezentanți, o experiență educativă semnificativă care a reunit elevi din județ.

Evenimentul, desfăşurat la sfârşitul lunii martie, a facilitat schimbul de experiențe și învățarea reciprocă, oferind un echilibru armonios între instruire și divertisment. Participanții și-au consolidat abilitățile necesare pentru a-și reprezenta colegii cu mai multă încredere și eficiență în cadrul consiliilor şcolare ale elevilor. Membrii Biroului Executiv au condus primele ateliere, oferindu-le celor prezenţi informații esențiale despre "ABC-ul reprezentării" și gestionarea documentelor.

Activitatea, desfășurată în sala Senatului Universității "Dunărea de Jos", a fost sprijinită de Consiliul Județean Galați şi Centrul Europe Direct, a cărui reprezentantă a condus un atelier informativ despre instituțiile Uniunii Europene.

Sesiunea a constituit o oportunitate valoroasă pentru elevii din județul Galați de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele pentru o implicare activă și eficientă în viața școlii și a comunității.

Citit 1063 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:46

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Vineri, 12 Aprilie 2024 10:36
    86.127.162.***
    astia se pregatesc sa ramana elevi toata viata :))))))))
    1
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro