Liceene din Galaţi, premiante la Naţionala de Lectură

Liceene din Galaţi, premiante la Naţionala de Lectură
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pe 26 mai 2024, la Bistrița, s-a încheiat Olimpiada Națională „Lectura ca abilitate de viață” (pentru liceeni), la care au participat patru eleve din Galați, calificate în urma etapei județene și după parcurgerea probei A din cadrul etapei naționale, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Elevele noastre au făcut onoare învățământului gălățean, profesorilor de limba și literatura română și părinților, întorcându-se cu rezultate extraordinare. Astfel, Ramona Alecsandra Ignat, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național "Costache Negri” din Galați, profesor îndrumător Elvira Buzoianu, a obţinut Premiul al II-lea și Premiul Special, Irina Enciu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați, profesor îndrumător Cătălina Diana Popa, a câştigat Premiul al III-lea și Premiul Special, Anca Ioana Miron, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Galați, profesor îndrumător Claudia Iancu, a venit acasă cu un Premiu Special, la fel şi Carina-Ioana Mihai, din clasa a IX-a, de la Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu” Galați, profesor îndrumător Veronica Țigănuș.

Felicitări tuturor!

Citit 1635 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 14:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro