Marţi: Marş de protest al studenţilor gălăţenilor

Marţi: Marş de protest al studenţilor gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, marţi, între orele 14.00 – 16.00, un marş de protest pe ruta Căminul Studenţesc „H” – Prefectura Galaţi, urmând ca mai apoi să depună o scrisoare deschisă în atenţia autorităţilor.
„Protestăm pentru faptul că, începând cu data de 1 octombrie 2011, odată cu desfiinţarea Biroului de Poliţie din Campus, s-au înregistrat mai multe cazuri de infracţiuni în căminele studenţeşti şi o parte dintre colegii noştri au avut de suferit, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Suntem nemulţumiţi şi de faptul că Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului amână adoptarea aprobarea „Statutului studentului”, document care stipulează câteva drepturi importante ale studenţilor, cum ar fi suport de curs gratuit, cursuri facultative, adeverinţe şi legitimaţii gratuite”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi, Dorin Coteţ.

 

Citit 1603 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2011 17:28

2 comentarii

 • postat de Mama de student
  Marți, 29 Noiembrie 2011 13:49
  Felicitari,tinerilor,pentru preocupare si initiativa!
  Fiti seriosi,oferind un exemplu de maturitate celor ce au ales(culmea!) sau au fost alesi sa se ocupe de instruirea si educarea voastra , adica tututor celor``mai mari`` decat voi !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Maia
  Marți, 29 Noiembrie 2011 01:05
  Mai exista studenti in tara asta si, mai mult, ei protesteaza!Credeam ca sunt multumiti de ceea ce au.
  Sper sa aveti mai mult succes decat cadrele didactice care ar trebui sa protesteze alaturi de voi!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.