Lotul pentru olimpiada naţională / Cei opt pentru limba română

Lotul pentru olimpiada naţională / Cei opt pentru limba română
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru faza naţională a olimpiadei de limba şi literatura română, judeţul Galaţi n-a primit decât câte un singur loc pentru fiecare nivel de studiu, atât la gimnaziu, cât şi la liceu, conform noii metodologii.

Pentru olimpiada gimnaziştilor, care se va desfăşura la Tâgu Jiu, s-au calificat Sabina Chirilov – Şcoala Nr. 28 (prof. Stana Costianu), Bianca Ciuciu – Colegiul „C. Hogaş” Tecuci (prof. Ionelia Jalbă), Alina Cristea – Şcoala Nr. 29 (prof. Mariana Mihai), Cătălina Frâncu – CNVA (prof. Mariana Anton).

La liceu, faza naţională va avea loc la Piteşti, unde Galaţiul va fi reprezentat de Elena Popa – Liceul „E. Racoviţă” (prof. Elena Corcăcel),    Ana Maria Dumitraşcu şi Anca Pocora, ambele de la CNVA, clasele profesoarei Mariana Anton şi Narcisa Codreanu, tot CNVA (prof. Elena Tudorache).

 

Citit 4029 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2012 22:12

1 comentariu

 • postat de Eu!
  Vineri, 23 Martie 2012 08:50
  Mai cu mult curaj sa vorbesti despre acesti copii minunati, si altii ca ei, care intr-o tara care arata in permanenta nepasare fata de invatamant se pun contra curentului si invata pe cu ambitie si pe rupte ca sa demonstreze ca nu suntem un popor doar de violatori, hoti, asistente cu implanturi mari, jurnalisti care cauta doar partile negative si alti asemenea ...
  Felicitari copii si la mai multe premii!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.