Bacalaureat 2012 - Proba scrisă la română

Bacalaureat 2012 - Proba scrisă la română
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni, absolvenţii de liceu intră în focurile probelor scrise ale bacalaureatului. Primul examen programat va fi cel la limba şi literatura română, la care s-au înscris 4170 de candidaţi.

„Elevii trebuie să se prezinte la centrele de examen între orele 7:30 -8:30. Deşi subiectele se vor da la ora 9:00, conform metodologiei, nimeni nu va mai fi primit după 8:30, deoarece fiecare elev trebuie legitimat, trebuie să-şi lase cărţile şi telefoanele la sala de bagaje, operaţiuni care durează”, spune Laura Marin, inspectoarea generală. 

Calendarul examenului

După proba la limba română, elevii gălăţeni se vor întoarce în sălile de examen, miercuri pe 4 iulie, când vor susţine proba obligatorie a profilului – la matematică sau la istorie.

Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului şi a specializării -  a fost programată vineri, pe 6 iulie. Rezultatele parţiale se vor afişa duminică, 8 iulie, urmând ca luni, 9 iulie, între 8.00 şi 12.00 să se depună contestaţiile. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor vor fi făcute publice, joi, 13 iulie.

Candidaţii care n-au  promovat vor avea posibilitatea să mai susţină examenul în sesiunea a doua, care se va desfăşura între 20 august şi 5 septembrie. Atenţie! Înscrierea pentru sesiunea de toamnă  are loc între 16-20 iulie. 

Rămâneţi pe site-ul pe „Viaţii libere” pentru a afla informaţii importante pe tot parcursul examenului.


„Viaţa liberă” va publica rezultatele la bacalaureat:  DETALII AICI !

Vezi care sunt centrele de examen la Galaţi:  DETALII AICI !


Citit 2487 ori Ultima modificare Duminică, 01 Iulie 2012 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.