Miracolul iubirii împletit în lumina mărţişoarelor. Ajutor pentru Ioana, din peste nouă ţări

Miracolul iubirii împletit în lumina mărţişoarelor. Ajutor pentru Ioana, din peste nouă ţări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mâine se va deschide expoziţia de felicitări şi mărţişoare cu vânzare, care cuprinde lucrări meşteşugite de copiii din 27 de judeţe, dar şi din nouă ţări partenere


Expoziţia celei de-a VII-a ediţii a concursului internaţional de felicitări şi mărţişoare „Un zâmbet, o floare, un pic de culoare” se va deschide mâine, începând cu ora 11.30, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii. Coordonatoarele proiectului - învăţătoarele Angela Chiroşcă de la Şcoala Nr. 29 şi Cornelia Onofrei de la Şcoala Nr. 3 - vă invită să admiraţi şi să alegeţi dintre cele peste 6.000 de lucrări migălite cu dragoste şi talent de copiii din 27 de judeţe şi nouă ţări partenere -  Polonia, Turcia, Anglia, Bulgaria, Ucraina, Italia, Croaţia, Spania şi Republica Moldova.

Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie deplină, vernisajul va începe cu un program artistic susţinut de elevii de la Şcoala Nr. 29, Liceul de Artă „D. Cuclin” şi Grădiniţa “Licurici”.

Ioana are nevoie de iubirea noastră

“Ca în fiecare an, lucrările din expoziţie vor fi puse în vânzare pentru a ajuta pe cineva. Anul acesta vom încerca să o ajutăm pe Ioana, o fetiţă de 6 ani care are nevoie de două operaţii la picioare (una dintre ele trebuie facută în străinătate).

La ediţia de anul trecut l-am ajutat pe Adrian, care acum este sănătos şi merge la şcoală în clasa I. Învaţă şi se joacă alături de copiii de vârsta lui datorită oamenilor care au cumpărat mărţişoare anul trecut. Fiţi alaturi de noi şi împreună să putem înfaptui încă un miracol şi pentru Ioana, fetiţa greu încercată de boală. Vorbeam mai devreme de adevăraţii luptători, haideţi ca împreună să facem ca Ioana să fie unul dintre ei. Copilaria ei înseamnă tratamente peste tratamente, multă suferinţă, dar şi multă speranţă că printr-un miracol se va vindeca”, ne-a spus una dintre organizatoarele evenimentului, învăţătoarea Angela Chiroşcă.

Cele mai frumoase lucrări vor fi premiate, iar diplomele vor fi expediate pe adresele şcolilor începând cu data de 30 mai.

Citit 1238 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2013 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.