Vezi care sunt premianţii la "Visual Contest", organizat de Colegiul Tehnic "Radu Negru"

Vezi care sunt premianţii la "Visual Contest", organizat de Colegiul Tehnic "Radu Negru"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii de la nouă licee gălăţene au participat la cea de-a IX-a ediţie a competiţiei „Visual Contest”, organizată de Colegiul Tehnic „Radu Negru”, coordonatori fiind profesoara Maria Stan şi directoarea colegiului, Mirela Onişor. Tinerilor gălăţeni li s-a alăturat cu lucrări şi elevi din alte judeţe - Brăila, Vrancea, Giurgiu, Hunedoara şi Bistriţa. Concursul s-a desfăşurat pe patru secţiuni - afiş, spot publicitar, web 2.0  şi proiectare Autocad pe tema „FREE  IT – Finalitate-Realitate-Emoţie-Evoluţie IT”. În paralel s-a desfăşurat şi seminarul „Tehnologii Informaţionale pentru Educaţie”, destinat cadrelor didactice.
Juriul a decis acordarea a două premii speciale elevilor George Butură de la Şcoala Nr. 5 şi Alin Simion de la Colegiul “Radu Negru”. La secţiunea autocad, premiul I a fost câştigat de Cosmin Rusu (Colegiul “Paul Dimo”), premiul al II-lea - Valentin Miron (“Paul Dimo”) şi premiul al III-lea - Valentin Popa (“Radu Negru”). La „Spot publicitar”, premiul I a revenit lui Gabriel Călin (CNVA), premiul al II-lea - Alin Dicu – CNMK şi premiul al III-lea - Silviu Niculai (“Radu Negru”) şi Matei Melinte (Colegiul „Cuza”). La WEB 2.0, premiul I a fost câştigat de Cosmin Stan (CNVA), premiul al II-lea de Bianca Burlacu (“Dunărea”) şi Maria Stan (“Radu Negru”), iar premiul al III-lea de Angelin Baban şi Tobias Burcuş (ambii de la CNVA) şi George Moise, Daniel Tălpiuc şi Alex Singureanu (“Radu Negru”).
La secţiunea „Afiş”, Adrian Sion şi Ciprian Stoleru de la CNMK au luat premiul I şi Cosmin Seciu (“Calistrat Hogaş”, Tecuci) a fost recompensat cu premiul al II-lea.

Citit 3667 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 17:50

13 comentarii

 • postat de traian
  Marți, 16 Aprilie 2013 21:41
  Jos danteluta,sus Gogo!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fost elev
  Vineri, 12 Aprilie 2013 18:25
  Felicitari premiantilor dar ma intreb ....ce viitor au acesti copii in Romania ?,,ce locuri de munca pot gasi . la final dupa ce termina studiile , master.etc? ,cu ce salarii ? Are cineva un raspuns ?????/
  0
  0
  Raportează
 • postat de maamă
  Vineri, 12 Aprilie 2013 08:36
  Răilor, nu spuneti nimic de danteluța -director in toate guvernarile
  0
  0
  Raportează
 • postat de supravetuitor
  Joi, 11 Aprilie 2013 21:17
  Amabilitatea adevarata trebuie sa fie, in primul rand, o chestiune de caracter si apoi una de educatie.( Tudor Musatescu)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Miha
  Joi, 11 Aprilie 2013 21:01
  AFIS: Premiul al III-lea - Gorgan Mihaela - Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focşani, Vrancea
  0
  0
  Raportează
 • postat de elev
  Joi, 11 Aprilie 2013 20:16
  Dar la afis cine a luat premiul al IIl-lea?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Miruna
  Joi, 11 Aprilie 2013 18:20
  Eu am luat mentiune. Au fost elevi din toate liceele din Galati. Sala a fost neincapatoare! Jurizarea a fost facuta de profesorii din Vrancea,Braila, studenti. Toate lucrarile valoroase au fost premiate. Mesajul lucrarilor a contat cel mai mult cat si creativitatea, valoarea artistica! A fost ok totul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Elena
  Joi, 11 Aprilie 2013 18:07
  Ce oameni rai! Nu uitati ca acesti elevi chiar au o preocupare! Asta ar trebui sa va dea placa. E greu sa determini niste elevi sa fie preocupati de studiu, de concursuri, de munca individuala. Of! Of!
  0
  0
  Raportează
 • postat de @ elev CNVA de la @profesor juriu
  Joi, 11 Aprilie 2013 17:59
  Stimate elev!
  Uita-te foarte bine si vezi ca premiile au fost luate de elevi din toate liceele participante. In juriu nu au fost nici una din persoanele mentionate de tine. De ce sa nu aiba premii acesti elevi? Au profesori coordonatori, vin din licee de prestigiu,au si ei ore de TIC, de info la fel ca si toti elevii. Ai participat cumva si ai fost neidreptatit? E foarte usor sa arunci cu vorbe, sa patezi munca unor oameni si chiar implicarea unor elevi cu parinti cadre didactice. E nefiresc pentru un elev sa faca asemenea comentariu. Succes pe mai departe!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Elev CNVA
  Joi, 11 Aprilie 2013 10:59
  Foarte original concursul, se dau premiile numai pe pile: Cosmin Stan= fiul Mariei Stan organizatoare iar Burlacu Bianca = fiica Catalinei Burlacu ( mare figuranta la Dunarea ) care e si cumnata Mariei Stan. E clar cum a fost organizat
  0
  0
  Raportează
 • postat de participant
  Miercuri, 10 Aprilie 2013 22:32
  Un concurs cu organizatori dedicati, apropiati de participanti care creste editie de editie (am participat la ultimele 3). Doamna profesoara S. un om implicat care pe fiecare dintre participanti il incuraja si daca avea o problema tehnica imediat cu calm si tact o rezolva. Au trecut foarte repede cele 5 ore ale concursului si, ceaiul, fursecurile, prezentarile, juriul profesionist, toate acestea au " incalzit" atmosfera si suflete noastre.Va multumesc si ne vedem la anul la editia 10! P.V.
  0
  0
  Raportează
 • postat de prof
  Miercuri, 10 Aprilie 2013 17:33
  Spune-mi și voi uita, arată-mi și s-ar putea să țin minte, implică-mă și voi înțelege.(proverb chinez)
  Dacă un copil nu se poate adapta metodelor noastre de predare, poate ar trebui să ne adaptăm noi cerințelor lui.
  (Ignacio Estrada)
  0
  0
  Raportează
 • postat de fost participant ed 6
  Miercuri, 10 Aprilie 2013 17:23
  Felicitari tuturor! Amintirile editiei a VI-a sunt si acum alaturi de stick-ul Ship Design SA si webcam-ul ca inca il folosesc. Un concurs ce stie sa promoveze creativitate, spirit de echipa si mai ales tehnologii web free.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.