FOTO/ Mircea Tiberian despre elevii de la Liceul de Arte: „Nu în fiecare an se nasc atâtea talente la un loc”
Foto: Foto: Cristian Năstase

FOTO/ Mircea Tiberian despre elevii de la Liceul de Arte: „Nu în fiecare an se nasc atâtea talente la un loc”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pianistul şi compozitorul Mircea Tiberian, profesor doctor la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, a fost oaspete al Liceului de Artă „D. Cuclin” pentru un workshop cu elevii clasei a  XI-a: Tina Roman, Cătălina Godică, Alexandra Penciu, Vicenţiu Mantu şi Leonard Croitoru.  Maestrul Mircea Tiberian a fost atât de încântat de modul  în care s-au prezentat cei cinci elevi, încât i-a invitat seara să cânte alături de el în recitalul pe care l-a susţinut seara în Amfiteatrul liceului. „Am găsit aici un grup de elevi foarte talentaţi. Am înţeles că sunt şi prieteni şi s-a văzut că au obişnuinţa să lucreze împreună la mai multe proiecte muzicale. E un noroc, pentru că nu în fiecare an se nasc atâtea talente la un loc”, a precizat maestrul în deschiderea recitalului.

A  impresionat căldura cu care profesorul de la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti i-a prezentat pe fiecare dintre cei cinci elevi gălăţeni invitaţi cu generozitate să împartă scena cu un muzician cu aproape 40 de ani de carieră strălucită.

Asociaţia pentru Realizarea Tinerilor prin Educaţie (ARTE), alcătuită din părinţii şi profesorii elevilor de la Liceul de Arte este iniţiatoarea acestei minunate acţiuni, iar membrii ei promit că acesta este doar începutul. 

 

Citit 3176 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2013 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.