O săptămână plină de surprize pentru învăţăcei (FOTO)
Foto: Foto Mihai Bejan

O săptămână plină de surprize pentru învăţăcei (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În urma propunerilor venite din partea elevilor, părinţilor şi a cadrelor didactice, clasa a III-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 20 din Galaţi, coordonată de învăţătorul Mihai Bejan, a desfăşurat numeroase acţiuni, pe parcursul întregii săptămâni.

În prima zi, elevii însoţiţi de învăţător au vizitat Biblioteca "V.A.Urechia", unde au avut ocazia să observe colecţia impresionantă de cărţi, dar şi sala de lectură. De asemenea, în aceeaşi zi, elevii au participat, cu mic, cu mare, la atelierul de creaţie organizat de Shopping City, unde au pictat ouă gigant, au cântat şi au dansat.

În ciuda vremeii mohorâte, marţi, elevii denumiţi "superalbinuţele" au reuşit să cureţe gunoiul din curtea şcolii.

În Săptămâna Patimilor, nu avea cum să lipsească şi o activitate legată de religie. Astfel, miercuri dimineaţă, însoţiţi de profesoara de religie Anghelahar Corina şi de învăţător, copiii au mers la biserica din apropierea şcolii.

Elevii clasei a III-a nu sunt doar harnici, ci şi talentaţi. Aceştia vor participa la concursul de talente "Next Star".

"Săptămâna altfel" nu se opreşte aici, pentru că în cursul zilei de astăzi, elevii vor participa la un atelier de gătit la Shopping City şi vor viziona şi un film 3D la Cinema City Brăila, iar la sfârşitul zilei vor vizita Grădina Zoologică din Brăila.

Nici ultima zi nu va fi plictisitoare pentru elevi. Ei vor vizita Grădina Botanică din Galaţi, dar şi tipografia din apropierea şcolii.


 

Citit 1568 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2015 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.