Iată CÂŞTIGĂTORII concursului "English for Exams". Când va avea loc PREMIEREA

Iată CÂŞTIGĂTORII concursului "English for Exams". Când va avea loc PREMIEREA
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Concursul de limba engleză "English for Exams" s-a desfăşurat sâmbătă, 16 mai, la CNVA, fiind coordonat de profesorii Nicolae Bătrînu şi Ciprian Moisă. La cea de-a XI-a ediţie s-au înscris 730 de elevi de gimnaziu şi de liceu.

La gimnaziu, la clasele a V-a, pe primul loc s-a aflat Anamaria Isaia (CNVA), pe locul al II-lea - Maria Ana Bejan (Şcoala Nr. 29), iar pe locul al III-lea - Alexandru Mititelu (CNVA). La clasa a VI-a, Mara Biriş (CNVA) s-a clasat prima, Alexandra Lupu Barat (Şcoala Nr. 11) - a doua, iar Maria Enache (Şcoala Nr. 28) - a treia. Diana Stancie a luat premiul I la clasa a VII-a, Alina Vrabie - premiul al II-lea, iar Ioana Ştefănescu - premiul al III-lea. Toate trei sunt de la CNVA. Tot de la CNVA sunt şi câştigătorii de la clasa a VIII-a: Teodor Covalea - locul I, Oana Onose - premiul al II-lea şi Renata Istrătescu - premiul al III-lea.

La liceu, toate premiile au fost câştigate de elevii de la CNVA. La clasa a IX-a, Samira Manole s-a clasat pe primul loc, Diana Giosan - pe al II-lea şi Andreea Cojocaru - pe al III-lea. Alina Cristea a fost pe locul I la clasa a X-a, Ovidiu Manea - pe al II-lea şi Ioana Bejan - pe al III-lea. Premiul I la clasa a XI-a a fost câştigat de Alexandra Dumitriu, premiul al II-lea - de Diana Jalea, iar premiul al III-lea - de Adelina Iacob. Maria Cristina Ionescu este cea care a obţinut premiul I la clasa a XII-a, fiind urmată de Tudor Profir şi Claudiu Cristea.

Premierea va avea loc duminică, 24 mai, începând cu ora 11,00.

Citit 4950 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.