Altă rundă de inspectori şcolari confirmaţi prin concurs

Altă rundă de inspectori şcolari confirmaţi prin concurs
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma concursurilor derulate la ISJ Galaţi, au fost confirmaţi pe funcţii alţi şase inspectori şcolari: Laura Onose la fizică, Emilian Pătru la educaţie fizică, Monica Iuliana Novetschi la informatică şi resurse umane, Camelia Nenu (fosta directoare a Palatului Copiilor) la istorie, Aura Moza (cu note foarte mari) la management instituţional şi discipline tehnice şi Teodor Ştefănică pe jumătate de post de management instituţional. Acesta s-a înscris şi pentru inspector la învăţământul primar care se va desfăşura astăzi şi la care s-au mai înscris alţi doi candidaţi: Maricel Lazăr şi Eugenia Stancu.

Citit 4132 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 16:59

6 comentarii

 • postat de psdpnl
  Marți, 09 Iunie 2015 16:50
  82.137.10.***
  Doamna minoritara Secrieru Ana Psdpnl,se poate sa luati numai nota 5 ?
  2
  15
  Raportează
 • postat de trista realitate
  Sâmbătă, 06 Iunie 2015 21:52
  5.13.129.***
  Trist este că astfel de persoane se erijează în așa - zise modele pentru noua generație , modele în care demnitatea și valoarea sunt necunoscutele dintr-o ecuație care ar produce o senzație viscerală oricărui om decent și onest. Astfel de personaje s-au înconjurat de clica lor și au tratat cu dispreț oameni care muncesc și sunt apreciați de elevii lor. Traseul celor două ( ghiser-Metalurgic-CNMK / balan-Asachi-CNMK) grăiește de la sine despre valoarea ,,doamnelor". În eventualitatea unei încercări de curățenie, datele sunt atât de clare.
  2
  15
  Raportează
 • postat de fantoma de la inspectorat
  Sâmbătă, 06 Iunie 2015 04:21
  89.136.3.***
  Bine zis"insipide amorfe lipsite de demnitate "Persoane dubioase, recomandate de alte personae dubioase care au iesit din scena pe usa din dos asa cum au intrat Cel mai elocvent exemplu de inspector este dna GHISER (GERU) DOINA , catastrofa dpdv professional si moral care si-a desemnat o urmasa insipida, amorfa lipsita de demnitate ca si dansa . Si concursul s-a dat . Cu subiecte stiute si cu o comisie "prietenoasa"Intrata in "elita invatamantului galatean"noua inspectoare cu sustinere PSD, va coordona si profesorii de l.franceza si germana , desi nu cunoaste aceste limbi . Poate se face dreptate si se invalideaza aceste concursuri "fantoma "
  3
  15
  Raportează
 • postat de popescu
  Vineri, 05 Iunie 2015 16:56
  79.116.100.***
  Se spune prin targ ca subiectele date la examenul scris au fost elaborate de dna inspector gen adj.... deci ...despre ce note mari vorbim?
  3
  17
  Raportează
 • postat de SI pentru cei care au avut activitati astazi
  Vineri, 05 Iunie 2015 14:43
  5.13.160.***
  5 iunie marchează în fiecare an în România, începând cu 2007, Ziua Învăţătorului, în memoria semnificaţiei zilei de naşterea a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului modern românesc. Sărbătorim în această zi pe toţi dascălii plin de har şi de vocaţie pentru o misiune nobilă, care cu răbdare şi talent sădesc în sufletele tinere setea de cunoaştere, dragostea pentru frumos şi dorinţa de autodepăşire permanentă. Aşa cum fiecare dintre noi are în memorie întipărit pentru toată viaţa chipul învăţătorului care l-a primit în prima zi de şcoală, şi eu îmi amintesc cu drag de primul meu dascăl care mi-a pus condeiul în mână, doamna învăţătoare Dumitrescu, al cărei chip luminos îl voi purta în suflet toată viaţa. La mulţi ani tuturor dascălilor minunaţi din România, care prin talent şi dăruire plamădesc sufletele tinere ale copiilor noştri!
  2
  13
  Raportează
 • postat de Oameni de fatada
  Vineri, 05 Iunie 2015 10:12
  5.13.169.***
  Revin si insist: degeaba au luat concursul daca vor fi condusi de inspectori general, respectiv general adjunct numiti, cu delegatia prelungita. Adica niste oameni prezumtiv profesionisti vor fi condusi de politruci care fie nu s-au prezentat, fie au abandonat, dar au fost declarati castigatori (!) la concursul de fixare pe post. Este o mare rusine pentru corpul de elita (cica!) al invatamanatului galatean. Dar, daca stai si te gandesti, acelasi corp de elita care a dat parvenite profesionalo-politice precum fosta generala, derogati din afara invatamantului, precum fostul general, insipide amorfe lipsite de demnitate, in capul carora se usureaza fara jena anesteziaci, precum o generaleasa mai veche, e-hee...
  2
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.