Pregătiţi la "Danubius", elevi cu note de 10 la BACALAUREAT

Pregătiţi la "Danubius", elevi cu note de 10 la BACALAUREAT
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Câţiva elevi pregătiţi pentru bacalaureat de profesorii de la Universitatea "Danubius" timp de nouă luni au reuşit să obţină note maxime sau aproape maxime la examen. Conf. univ. dr. Gheorghe Lateş, la limba şi literatura română, şi conf. univ. dr. Cătălin Angelo Ioan, la matematică, sunt cei doi profesori care au făcut meditaţii gratuite cu elevii, de două ori pe săptămână, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Iuliana Darie, de la Colegiul Economic "V. Madgearu", este unul dintre candidaţii care au obţinut nota 10 la matematică, în timp ce Daniel Lovin, de la Liceul Teoretic "Emil Racoviţă", a luat 9,95.

"Situaţia mea financiară nu este foarte bună, astfel că singura mea pregătire la matematică a fost cu dumneavoastră şi am reuşit să obţin 9,95. Vă mulţumesc! Faceţi o treabă extraordinară!", i-a scris Daniel Lovin profesorului de matematică.

Chiar şi elevi din alte judeţe s-au grăbit să-i mulţumească profesorului de matematică pentru meditaţiile gratuite: "M-au ajutat enorm exerciţiile dumneavoastră pe care le postaţi pe youtube, unele chiar m-au inspirat şi când am fost la olimpiadă. Mulţumesc", a scris Ioan Chiş, din Baia Mare, care a obţinut tot nota 10 la această disciplină.

Citit 1890 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.