PREMII pentru studenţii de la Inginerie din Galaţi

PREMII pentru studenţii de la Inginerie din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a acordat 14 premii pentru studenţii implicaţi în proiectul „Proiectează-ţi cariera!”.

Premiile, în valoare de 14.400 de lei, au fost oferite pentru rezultate deosebite în activitatea studenţilor, care au finalizat stagii de practică în perioada 2014-2015.

Premiul de excelenţă i-a revenit studentului Octavian Cucu, premiul I studenţilor Alin Daniel Ene, Silviu Virgil Bălan, Emma Mirela Dediu şi Oana Grecu. Studenţii care au primit premiul II sunt Natalia Ştefu, Georgeta Ramona Toderaşcu, Michael Frătiţa şi Raoul Ungureanu. Premiul III a fost acordat studenţilor Petru Timotin, Laurenţiu Adrian Oancea,  Bogdan Salichi, Cristian Ionuţ Alexandru şi Cristea Alexandru.

Proiectul „Proiectează-ţi cariera!” se adresează studenţilor care doresc să beneficieze de expertiza specialiştilor în domeniul ştiinţei inginereşti prin stagii de practică, consiliere şi orientare profesională. În acelaşi timp, obiectivul proiectului este de a îmbunătăţi accesul studenţilor pe piaţa muncii şi diminuarea ratei şomajului.

Citit 3707 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2015 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.