PREMII pentru studenţii de la Inginerie din Galaţi

PREMII pentru studenţii de la Inginerie din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a acordat 14 premii pentru studenţii implicaţi în proiectul „Proiectează-ţi cariera!”.

Premiile, în valoare de 14.400 de lei, au fost oferite pentru rezultate deosebite în activitatea studenţilor, care au finalizat stagii de practică în perioada 2014-2015.

Premiul de excelenţă i-a revenit studentului Octavian Cucu, premiul I studenţilor Alin Daniel Ene, Silviu Virgil Bălan, Emma Mirela Dediu şi Oana Grecu. Studenţii care au primit premiul II sunt Natalia Ştefu, Georgeta Ramona Toderaşcu, Michael Frătiţa şi Raoul Ungureanu. Premiul III a fost acordat studenţilor Petru Timotin, Laurenţiu Adrian Oancea,  Bogdan Salichi, Cristian Ionuţ Alexandru şi Cristea Alexandru.

Proiectul „Proiectează-ţi cariera!” se adresează studenţilor care doresc să beneficieze de expertiza specialiştilor în domeniul ştiinţei inginereşti prin stagii de practică, consiliere şi orientare profesională. În acelaşi timp, obiectivul proiectului este de a îmbunătăţi accesul studenţilor pe piaţa muncii şi diminuarea ratei şomajului.

Citit 3508 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2015 20:24

2 comentarii

 • postat de Vasilik
  Joi, 29 Octombrie 2015 21:55
  109.99.197.***
  Bravo copiii!! Bravo profesorilor care le-au fost alături! !Bravo! ! Felicitări! !Ne mândrim cu voi!!Dumnezeu sa va binecuvânteze! !
  2
  7
  Raportează
 • postat de un fost student
  Joi, 29 Octombrie 2015 19:55
  5.13.203.***
  Felicitari studentilor, dar si profesorilor indrumatori din "spate". Este dovada ca Romania mai are o speranta de mai bine.
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.