IATĂ ce spectacole sunt astăzi în cadrul FESTIVALULUI de TEATRU INDEPENDENT de la Galaţi
Foto: În foto, secvenţă din piesa "Istorie subiectivă a fragilităţii"

IATĂ ce spectacole sunt astăzi în cadrul FESTIVALULUI de TEATRU INDEPENDENT de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În a patra zi a Festivalului de Teatru Independent „Butterfly Effect ITF”, publicul gălăţean poate viziona trei spectacole. La ora 18,00, în incinta Ethos Cafe&Dolce, actorii de la „Reactor de Creaţie şi Experiment” din Cluj vor prezenta spectacolul “Istorie subiectivă a fragilităţii”, de Ana Cucu Popescu. Regia îi aparţine Oliviei Grecea. „Istorie subiectivă a fragilităţii” este o încercare pur subiectivă, parţială şi conştientă de propriile limite de situare a individului în raport cu câteva dintre valorile şi discursurile la care e expus, de la care se revendică şi care îl modelează. 

Începând cu ora 20,00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” se va juca „As Water Reflects the Face”, („Atâta timp cât apa reflectă faţa”). Spectacolul este regizat de Fazakas Misi şi adus în scenă de Teatrul „The Osono” din Sf. Gheorghe. Piesa va fi prezentată în limba maghiară. 

La ora 22,00, în Teatris, actorii de la „Electric Theatre” din Timişoara vor juca una dintre cele mai apreciate piese moderne, „Monoloagele vaginului”, de Eve Ensler. Regia este semnată de Mihaela Lichiardopol. Spectacolul este plin de umor şi dramatism, în care sunt înfăţişate cu subtilitate şase personaje feminine, într-un echilibru fragil cu ele însele, cu lumea şi cu bărbaţii din viaţa lor. 

Preţul biletului la un spectacol este de 21,6 lei. Preţul este redus pentru elevi, studenţi pensionari şi grupuri, la 10,8 lei. Biletele sunt puse în vânzare la casieriile Teatrului Muzical şi Teatrului Dramatic, la Teatris şi Ethos.

Citit 3483 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2016 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.