Profesorii NU au voie să organizeze BALURI ÎN CLUBURI

Profesorii NU au voie să organizeze BALURI ÎN CLUBURI
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În urma evenimentelor tragice petrecute la Bucureşti, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean din Galaţi a trimis o adresă în toate unităţile de învăţământ prin care li se aduce la cunoştinţă cadrelor didactice că nu au voie să se implice în organizarea de petreceri şi baluri ale bobocilor în cluburi.

"Regula există de mai mult timp, dar am trimis o nouă adresă pentru ca întări acest lucru. Profesorii nu au voie să se implice în organizarea de astfel de evenimente în afara unităţilor de învăţământ. Dacă părinţi şi consiliul elevilor vor să organizeze aşa ceva nu le putem interzice, dar nu este admisă implicarea profesorilor. Sunt evenimente care se petrec în afara spaţiilor de învăţământ, în afara programului şcolar, se colectează fonduri. Cadrele didactice nu au nicio legătură cu aceste lucruri", susţine inspectoarea generală Mioara Enache.

Aceasta susţine că regula a fost instituită la Galaţi încă de pe vremea când inspectoare generală era Tania Bogdan, în 2008, când o elevă de 16 ani a luat foc în timpul unui bal organizat într-un club. Fata care participa la concursul pentru titlul de Miss Boboc a suferit arsuri pe braţe şi pe piept, după ce rochia sa s-a aprins în timpul unei probe de desenat în foc cu un spray. Din fericire, fata a reuşit să scape fără complicaţii prea mari, după ce colegii au stins focul şi au chemat ambulanţa. La respectivul bal nu se aflau cadre didactice, întrucât evenimentul fusese organizat de o firmă de modelling.

CITEŞTE ŞI: Gălăţenii i-au luminat calea Valentinei, tânăra moartă în tragedia de la Club Colectiv

Citit 3479 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2015 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.