ÎN ATENŢIA elevilor de clasa a X-a/ Cum poţi studia un an GRATUIT în Anglia

ÎN ATENŢIA elevilor de clasa a X-a/ Cum poţi studia un an GRATUIT în Anglia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Elevii gălăţeni de clasa a X-a au şansa să obţină o bursă prin programul HMC, prin care vor putea studia gratuit un an de zile la studii în Marea Britanie.

Bursele vor acoperi taxele şcolare, cazarea şi cheltuielile cu masa. Programul de burse HMC - Projects in Central and Eastern Europe este organizat de Junior Achievement România şi le oferă elevilor şansa de a studia într-o şcoală independentă din Regatul Unit (United Kingdom - UK).

Programul HMC se adresează elevilor talentaţi de clasa a X-a, buni cunoscători ai limbii engleze, cu performanţe deosebite, implicaţi în activităţi extracurriculare şi de voluntariat. Perioada de studii petrecută în Marea Britanie este recunoscută de Ministerul Educaţiei, dar este posibil să fie necesară parcurgerea unor examene de diferenţă, în funcţie de materiile studiate.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să trimită un formular de aplicaţie electronic până pe 30 noiembrie, formular ce poate fi găsit on-line AICI - CLICK PENTRU DETALII. În cadrul selecţiei finale, elevii vor mai fi supuşi la un test la limba engleză şi la un interviu.

Citit 3019 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.