Diplome şi premii la Facultatea de Inginerie din Galați

Diplome şi premii la Facultatea de Inginerie din Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cadrele didactice de la Facultatea de Inginerie au sărbătorit în avans ziua patronilor spirituali Constantin şi Elena, ocazie cu care au ţinut să le mulţumească, ieri, colegilor care au obţinut rezultate deosebite, colaboratorilor şi studenţilor merituoşi.

Astfel, în cadrul unei ceremonii elegante ce a avut loc în sala arhiplină a Aula Magna din Campusul Ştiinţei, a fost omagiat prof. univ. dr. Tănase Panait, care a primit Diploma "Opera Omnia" pentru întreaga activitate de cercetare ştiinţifică şi management. Domnul profesor a fost cadru didactic la "Dunărea de Jos" până acum doi ani şi decan al facultăţii în intervalul 2000-2008.

Patru cadre didactice au fost evidenţiate pentru rezultate profesionale de excepţie, primind diploma “Anghel Saligny”: prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, conf. dr. ing. Ştefan Baltă, şef lucrări dr. ing. Florin Susac şi asistent dr. ing. Laurenţiu Sandu.

Printre colaboratorii care au fost răsplătiţi se numără şi cotidianul "Viaţa liberă", care a primit Diploma “Florin Doru Cilincă”.

Alte două distincţii au plecat către colaboratorii de nădejde, care au furnizat fie studenţi, fie stagii de practică şi internshipuri pentru tineri. Este vorba de prof. Mirela Onişor, directorul Colegiului "Traian Vuia" Galaţi, şi ing. Mustafa Tunca Dingiloglu, patronul unei firme din Bârlad.

Bogdan Lucian Palfi, student în anul IV cu cea mai mare medie anuală, a primit Premiul Asociaţiei Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică şi 400 de lei. La fel şi Marcel Gabriel Boghian, care a fost premiat pentru cea mai bună lucrare despre polimeri prezentă în sesiune. Zeci de studenţi, care au participat la Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice, au primit diplome şi premii, constând în cărţi şi programe de calculator.

Citit 2285 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2016 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.