TÂRGUL organizaţiilor studenţești, la Galați
Foto: Sursa foto: Internet

TÂRGUL organizaţiilor studenţești, la Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În cadrul celui mai important eveniment anual studenţesc din ţară, intitulat Forumul Organizaţiilor Studenţeşti din România (FOSR), va avea loc, pe Plaja Dunărea, Târgul Organizaţiilor Studenţeşti.

Astfel, joi, 11 august, începând cu ora 20,00, fiecare organizaţie a Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) îşi va prezenta activitatea. Cum este şi firesc, publicul interesat de realizările acestora poate participa la eveniment.

În urma acestui târg, tot la Galaţi, va debuta Adunarea Generală a Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România. Mai exact, sâmbătă, 13 august, organizaţiile studenţeşti vor realiza un bilanţ al mandatului 2015-2016 şi va fi ales un nou Birou de Conducere, care va implementa planul de acţiuni pentru 2016-2017.

Aceste activităţi fac parte din programul celei de-a XI-a ediţii a FOSR, care a debutat, la Galaţi, luni, 8 august, şi se va desfăşura până marţi, 16 august. Marele eveniment studenţesc este organizat cu sprijinul Ligii Studenţilor din Galaţi, al Univesităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi şi al Casei de Cultură a Studenţilor.

Citit 2612 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.