A doua sesiune de ÎNSCRIERI la Universitatea ”Dunărea de Jos”

A doua sesiune de ÎNSCRIERI la Universitatea ”Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cea de-a doua sesiune de înscrieri la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi pentru studii universitare de licenţă se desfăşoară până pe data de 8 septembrie 2016. În ceea ce priveşte probele de concurs, acestea vor avea loc între 10 şi 11 septembrie, iar pe 12 şi 13 septembrie sunt programate afişarea rezultatelor şi rezolvarea contestaţiilor.

Potrivit calendarului concursului de admitere, diplomele de bacalaureat vor fi depuse în original pe 13 şi 14 septembrie. Redistribuirile, afişarea finală a rezultatelor şi depunerea diplomelor în original vor avea loc între 15 şi 18 septembrie. La dispoziţia candidaţilor sunt 12 facultăţi, iar cei respinşi în sesiunea de admitere din iulie beneficiază de scutirea taxei de înscriere.

Candidaţii interesaţi de un masterat la universitatea gălăţeană de stat se pot înscrie, în cadrul celei de-a doua sesiuni organizate în perioada 16-19 septembrie. Desfăşurarea probelor, prelucrarea datelor, rezolvarea contestaţiilor şi afişarea primelor rezultate vor avea loc între 21 şi 23 septembrie, urmând ca pe 24 septembrie să se desfăşoare redistribuirile şi să se afişeze rezultatele finale.

Şi înscrierile la studiile universitare de doctorat au loc în luna septembrie, mai exact, între 1 şi 9 septembrie, urmând ca tocmai la sfârşitul lunii, între 26 şi 30 septembrie, după toate etapele admiterii, să se semneze contractele de studii.

Mai multe detalii despre admitere şi locaţiile de înscriere pot fi consultate pe site-ul Universităţii „Dunărea de Jos”.

Citit 2713 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2016 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.