FINANȚE, ADMINISTRAREA AFACERILOR ȘI CONTABILITATE! PENTRU ECONOMIȘTI ȘI ANTREPRENORI DE TOP!

FINANȚE, ADMINISTRAREA AFACERILOR ȘI CONTABILITATE! PENTRU ECONOMIȘTI ȘI ANTREPRENORI DE TOP!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sesiunea admiterii de toamnă (5 - 28 septembrie) a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Danubius” candidații au oportunitatea de a se înscrie la programe de studii de licență și de master perfect adaptate cerinței pieței muncii în domenii - cheie precum: Finanțe (Specializarea: Finanțe și Bănci), Administrarea afacerilor (Specializarea: Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor - și cu predare în limba engleză) și Contabilitate (Specializarea: Contabilitate și Informatică de Gestiune).

 

Sute de absolvenţi ai acestei Facultăţi s-au remarcat în domeniile în care profesează, ocupând funcţii de conducere la nivelul multor instituţii publice şi private (bănci, instituţii financiare, companii multinaţionale etc.). TESTIMONIALE ABSOLVENȚI

 

Foarte important este faptul că, prin competențele dobândite în urma parcurgerii disciplinelor de studii, prin practica desfășurată încă din primul an de studii în cadrul instituțiilor bancare, companiilor și altor instituții de profil, prin colaborarea cu profesorii - profesioniști de renume, cu vastă experiență în domeniile de studiu cât și prin interacțiunea directă cu experiența antreprenorilor puternici din regiune, absolvenții își dezvoltă spiritul antreprenorial atât de important pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

 

La studiile universitare de licență candidații se pot înscrie la formele de învățământ cu frecvență, cu frecvență redusă sau învățământ la distanță. Indiferent de forma de învățământ pentru care optează, studenții au acces la cele mai performante condiții de studiu și la interacțiunea permanentă cu profesorii și colegii lor, prin intermediul Platformei SAKAI.

 

REDUCERI DE 25% DIN TAXA DE STUDII!

ADMITERE – SEPTEMBRIE 2016

ÎNSCRIE-TE ON-LINE!

 

DIN ACEEAȘI CATEGORIE:

PROGRAME DE MASTER PENTRU LEADERSHIP ÎN COMERȚ ȘI TURISM, SHIPPING, FINANȚE INTERNAȚIONALE, EXPERȚI CONTABILI ȘI AUDITORI FINANCIARI

OFERTE SPECIALE PENTRU BOBOCI – FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

 

Mult succes!

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 1493 ori Ultima modificare Miercuri, 31 August 2016 17:35