PROGRAME DE MASTER PENTRU FUNCŢIONARII PUBLICI EUROPENI ŞI PROFESIONIŞTII DIN DOMENIUL JURIDIC

PROGRAME DE MASTER PENTRU FUNCŢIONARII PUBLICI EUROPENI ŞI PROFESIONIŞTII DIN DOMENIUL JURIDIC
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Studiile universitare de master reprezintă o condiţie esenţială pentru cei care au urmat studiile de licenţă şi, fie doresc să se  specializeze în respectivul domeniu, fie doresc să se reorienteze către o altă profesie sau să  avanseze în funcţie, fie doresc să îmbrăţişeze o carieră didactică sau de cercetare  pentru care trebuie să urce  pe treapta supremă a educaţiei, doctoratul.

Iată care sunt programele de masterat pentru care puteţi opta în cadrul Facultății de Drept a Universității ”Danubius”:

·                            Specialist în drept pentru Europa: DREPTUL UNIUNII EUROPENE (durata studiilor 1,5 ani, IF) - ACREDITAT!

REDUCERE 50% DIN TAXA DE STUDII

Absolventul acestui program masteral se poate îndrepta către o multitudine de oportunități în carieră: referent relații externe, funcţionar public european, referent/consilier armonizare legislativă, mediator, expert administrație publică europeană, consultant administrație publică europeană, expert achiziții publice, consilier afaceri europene, consilier diplomatic etc.

MAI MULTE INFORMAŢII

·                            Două domenii importante într-un singur program de masterat: DREPT ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ EUROPEANĂ (durata studiilor 1,5 ani, IF, FR) - ACREDITAT!

Viața administrativă a Euroregiunii de Sud - Est cunoaște o efervescență a raporturilor de drept european, astfel încât este nevoie de pregătirea unor specialiști cu înaltă pregătire pentru realizarea optimă a serviciilor de interes local, național și european.Cele 90 de credite obținute la finalizarea acestui program de masterat atestă pregătirea superioară absolventului pentru a profesa ca: specialist în administraţia publică, consilier instituții publice, funcţionar public european, inspector în administrația publică, consilier/expert forță de muncă și șomaj, expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene etc.

MAI MULTE INFORMAŢII

Profesioniști în înfăptuirea și administrarea actului de justiție penală: ȘTIINȚE PENALE (durata studiilor 1,5 ani, IF) - ACREDITAT!

Absolvenţii acestui program de studii se pot îndrepta către profesii precum: expert prevenire și combatere a corupției, expert criminalistică, cercetător în domeniul științelor juridice, asistent de cercetare în domeniul științelor juridice, ofițer de legătură vamal, judecător, procuror, avocat etc.

MAI MULTE INFORMAŢII

FACILITĂȚI PENTRU ABSOLVENTII UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”!

DETALII DESPRE ADMITERE - 5 - 28 SEPTEMBRIE

 

Purtător de cuvânt - Universitatea "Danubius",

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 2105 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Septembrie 2016 06:14