TINERII ȘI ORAŞUL | Personalitate mondială în marketing, Geert Hofstede, Doctor Honoris Causa la ”Dunărea de Jos”

TINERII ȘI ORAŞUL | Personalitate mondială în marketing, Geert Hofstede, Doctor Honoris Causa la ”Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi îi va conferi titlul de Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor Geert Hofstede, una dintre cele mai marcante personalităţi mondiale din domeniul managementului. Festivitatea va avea loc pe data de 21 octombrie, începând cu ora 11,00, în Aula Magna din Campusul Ştiinţei (vizavi de Catedrală).

Profesorul Geert Hofstede este doctor în psihologie socială, a predat cursuri de antropologie organizaţională şi management internaţional la Universitatea din Maastricht, Olanda, şi a devenit celebru prin publicarea cărţii „Consecinţele culturii”, fiind promotorul cercetării interculturale comparative. Este membru al Academy of Management şi al Academy of International Business din SUA, membru onorific al International Association for Cross-Cultural Psychology, Doctor Honoris Causa în cadrul a şapte universităţi europene şi Honorary Professor la două universităţi din China. În mai 2008, celebra revistă Wall Street Journal îl citează printre cei mai influenţi 20 de gânditori în domeniul managementului, fiind singurul european din această listă. Prin intermediul cărţilor şi articolelor publicate în jurnale de prestigiu, Geert Hofstede a devenit unul dintre cei mai citaţi autori în Social Science Citation Index.

La eveniment şi-au anunţat prezenţa: Excelenţa Sa, Stella Ronner-Grubačić, ambasadorul Olandei la Bucureşti, colegi de la Institutul Hofstede, oameni de afaceri şi lideri ai comunităţii locale, reprezentanţi ai mediului academic din mai multe centre universitare: Bucureşti, Craiova, Oradea, Timişoara, Iaşi, Suceava, Târgovişte, Braşov, Sibiu şi Constanţa.

Citit 1256 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2016 14:40

1 comentariu

 • postat de profesor
  Miercuri, 19 Octombrie 2016 17:20
  193.231.148.***
  Valoarea profesionala si umana a unor personalitati devenite Doctor Honoris Causa in Universitatea "Dunarea de Jos" este indiscutabila ceea ce este un semn bun pentru calitatea selectiei si a celor care o fac! Galatiul ar trebui sa pretuiasca aceste evenimente...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.