Universitatea "Dunărea de Jos" | Sărbătorim împreună cu studenţii străini

Universitatea "Dunărea de Jos" | Sărbătorim împreună cu studenţii străini
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mâine, începând cu ora 16,00, la Centrul de Documentare Europeană de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, str. Domnească, nr. 111, are loc o întâlnire aparte între studenţi.

Dincolo de istorie şi de tradiţie, dincolo de binecuvântarea profundă pe care o are asupra lumii creştine, Crăciunul este considerat întotdeauna ca un nou început şi oricine poartă în inimă încrederea şi speranţa de mai bine.

Drept urmare, nu este o coincidenţă că în această perioadă a anului se iau mai multe iniţiative care reflectă adevăratul spiritul al Crăciunului şi al Anului Nou.

Centrul de Documentare Europeană de la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi organizează în acest an,  pentru prima dată, o altfel de activitate. "Let's celebrate together!" (Să sărbătorim împreună) este o invitaţie adresată tuturor studenţilor străini din Galaţi, adică exact celor care, pentru prima sau ultima dată, petrec aceste sărbători de iarnă departe de casă.

Invitaţi sunt studenţii din Albania, Algeria, Grecia, Qatar, Italia, Suedia, dar şi din Republica Moldova şi România, pentru că activitatea are drept scop cunoaşterea reciprocă, un schimb de tradiţii şi amintiri din patria fiecăruia, aşa încât momentul să se transforme într-o amintire plăcută care să-i însoţească oriunde.

Centrul de Documentare Europeană - UDJ Galaţi îşi doreşte ca această activitate să fie o demonstraţie de ospitalitate gălăţeană, în dorinţa sinceră ca nimeni să nu fie singur în acest anotimp de sărbătoare.

Citit 1343 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2016 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.