Universitatea ”Danubius”, la un sfert de veac (FOTO)

Universitatea ”Danubius”, la un sfert de veac (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Săptămâna trecută (15 - 21 mai), Universitatea ”Danubius” din Galați a sărbătorit 25 de ani de la înfiinţare alături de partenerii săi din Statele Unite ale Americii, Rusia, China, Indonezia, Tailanda, Malaezia, Arabia Saudită, India, Israel, Germania, organizând în acest context de sărbătoare a educaţiei superioare, sub cupola Asociaţiei Universităţilor din Asia şi Pacific (AUAP), a patra ediţie a Programului de Leadership Global, a 15-a ediţie a Forumului AUAP şi cea de-a 12–a ediţie a Conferinţei ştiinţifice internaţionale: Integrarea Europeană: Realităţi şi Perspective (EIRP).

Evenimentele au reunit nu doar personalităţi academice şi diplomatice din toată lumea, ci şi studenţi din zona Asia-Pacific, dar şi din Polonia şi Franţa. Astfel, 23 de studenţi asiatici au trăit, pentru o săptămână, studenţia la Universitatea "Danubius", participând la cursuri interactive alături de profesorii şi colegii lor din România, dar şi de studenţii din Franţa şi Polonia, aflaţi în plină mobilitate Erasmus la această Universitate.

La mulți ani, Universitate ”Danubius”!

Citit 3489 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2017 13:45

1 comentariu

 • postat de Ea
  Vineri, 26 Mai 2017 13:20
  Nici nu mai vreau sa aud de aceasta universitate ... am primit la interviu cativa absoventi de la aceasta institutie, unii cu masterat terminat, cu rezultate chiar bune pe hartie si ... m-am speriat de incultura lor.
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.