Luni încep probele scrise la Bacalaureat

Luni încep probele scrise la Bacalaureat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

2.945 de absolvenţi de liceu din judeţul Galaţi vor participa luni la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la Limba şi literatura română.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7,30 - 8,30, pe baza unui act de identitate. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

De asemenea, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele au fost folosite sau nu. În consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competentelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Citit 2696 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2017 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.