Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Până vineri, 14 iulie are loc înscrierea candidaţilor la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat. Pe 27 iulie, este programată înscrierea absolvenţilor care au promovat examenele de corigenţe. Bacalaureatul de toamnă va începe anul acesta pentru prima oară cu probele scrise: pe 21 august, proba la Limba română, pe 22 august este programată Limba şi literatura maternă, pe 23 august - proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august, se va desfăşura proba la alegere a profilului şi specializării. Probele orale încep de pe 25 august. Pe 25 şi 28 august are loc evaluarea competenţelor la limba română, pe 28 august - evaluarea competenţelor la limba maternă, 29-30 august - evaluarea competenţelor digitale, 30 - 31 august - evaluarea competenţelor la o limbă de circulaţie internaţională.
Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 1 septembrie, până în ora 16,00, iar contestaţiile se depun în aceeaşi zi, în intervalul orar 16,00 - 20,00. Notele finale vor fi date publicităţii pe 6 septembrie.

Citit 210 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iulie 2017 22:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.