Se caută liceeni talentaţi, pentru "Showcase of Young Talent"

Se caută liceeni talentaţi, pentru "Showcase of Young Talent"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Până pe 6 august, liceenii talentaţi se pot înscrie la a doua ediţie a "Showcase of Young Talent" (SYT), care va avea loc între 15 şi 17 septembrie, la Bucureşti. Organizatorii anunţă că se caută tinere talente din toată ţara, pentru un program intensiv de trei zile, care cuprinde o expoziţie de arte vizuale (ilustraţii, picturi, colaje, instalaţii), fotografie, proiecţii de scurtmetraje, concerte şi spectacole de teatru, toate realizate de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani.

Cei care se vor ocupa de organizare sunt profesionişti consacraţi din fiecare domeniu: Gianina Cărbunariu, dramaturg, regizoare şi manager de teatru, Vladimir Proca, toboşar la "Robin and the Backstabbers", Andrei Pungovschi, fotojurnalist, Eugen Rădescu, curator şi director la Bucharest Biennale, şi Adrian Sitaru, scenarist şi regizor de film. Pe lângă selecţie, aceştia vor susţine masterclassuri dedicate tinerilor, în cadrul secţiunii SYT&Talk.

Înscrierile se fac la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 6 august, ora 17,00, prin trimiterea informaţiilor solicitate în Regulamentul SYT, care poate fi găsit pe ideoideis.ro/fisiere/regulament-syt-2017.

Citit 1626 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.