Universitatea îşi face echipă de fotbal

Universitatea îşi face echipă de fotbal
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Se caută studenţi talentaţi care doresc să facă parte din echipa de fotbal a Universităţii. După o primă preselecţie, profesorii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport au ales deja câţiva tineri inimoşi, însă e nevoie de 20 de studenţi dornici să facă mişcare şi să reprezinte Universitatea. A doua testare va avea loc pe 10 august, la ora 18,00, pe stadionul "Portu Roşu". Echipa va fi înscrisă în Liga a IV-a. Universitatea are deja o echipă de minifotbal, alcătuită din şase oameni - Campus Uny, dar şi o echipă de baschet, Phoenix “U” Galaţi, antrenată de Florin Nini, managerul general al Phoenix Galaţi.

Citit 2484 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 01:29

5 comentarii

 • postat de sorinz
  Vineri, 11 August 2017 18:45
  D-na Bogdan
  Sunt noutati? S-a facut trialul pe 10 August? Cine e antrenor? Cine sustine financiar echipa? Din pacate inteleg din ce-a scris Dl Arsenie e vorba de A.S. Universitatea fara legatura cu Clubul Sportiv?!!? E adevarat? Si apropo de ce articolul nu e in rubrica sport? Oricum SUCCES studentilor!
  0
  3
  Raportează
 • postat de sorinz
  Miercuri, 09 August 2017 16:49
  Ptr. Dl(D-na) nebugetar
  Eu din contra cred ca e o idea rea o asociere cu suporterii otelului. O rivalitate sportiva cum a fost in anii 70- CSU-FCM precum exista de exemplu la Cluj(chiar daca U e temporar in deriva) e mult mai sanatoasa. Adica cum vine asta?"Proiectul Oțelul Galați este făcut din dragoste pentru oraș și e transparent" si cel al CSU nu ar fi făcut din dragoste pentru oraș și transparent?? Adica numai Otelul poate reprezenta Galatiul- REAMINTESC ca CSU a fost prima care a adus Galatiul fotbalistic in Europa -1976-Cupa Cupelor!
  SUCCES CSU!
  3
  2
  Raportează
 • postat de Nebugetar
  Miercuri, 09 August 2017 13:44
  Nu e o idee rea dar cred că mai bună era o implicare alături de suporterii oțelul. Sunt multe puncte comune și avantaje de ambele părți cred eu. Ca legătură, mulți din suporterii oțelului au fost, sunt și vor fi studenți la UDJG. Ambele entități sunt din Galați și reprezintă orașul. Proiectul Oțelul Galați este făcut din dragoste pentru oraș și e transparent. Mai mult, proiectul Oțelul Galați dă dovadă de un real succes . Cred că ambele entități au mare nevoie una de alta pentru că la Oțelul sunt oameni cu experiență în fotbal, la Universitate se poate găsi suport în multe domenii de care ar putea beneficia clubul, plus o marire a numarului de socios.
  2
  5
  Raportează
 • postat de sorinz
  Marți, 08 August 2017 22:16
  Bravo CSU! Succes echipei de fotbal in formare! Ar trebui insa adusi si cativa fotbalisti cu experienta si poate cativa de la LPS sa se faca o echipa cat de cat competitiva ptr a aspira la mai mult daca nu in primul an cel putin in al doilea!
  In orice car initiativa excelenta! Tineti-ne la curent!
  HAI STUDENTII!!! HAI CSU!!!!!
  1
  4
  Raportează
 • postat de Stadionul Portul Rosu
  Marți, 08 August 2017 11:47
  Dar cu stadionul de pe Domneasca , ce aveti de gand sa faceti ?....ca a ajuns un maidan !
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.