ÎNCEP lucrările de igienizare în Campusul ”Al. I. Cuza”

ÎNCEP lucrările de igienizare în Campusul ”Al. I. Cuza”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Douăzeci şi cinci de tone de var aşteaptă să fie folosite pentru a schimba atmosfera în Campusul "Al. I. Cuza". “Profităm de faptul că studenţii sunt în vacanţă şi vom da o altă faţă camerelor de cămin. Vom vărui toate căminele, mai puţin "C"-ul, unde încă mai avem studenţi cazaţi", a precizat Cristinel Ioja, director interimar Direcţia Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti (DCCPS).

Practic, nu s-a mai făcut o igienizare completă a căminelor de mai bine de şapte ani. Banii vin de la minister, şi tot de acolo au venit şi cei pentru saltele. Studenţii vor dormi pe saltele noi în această toamnă, Universitatea achiziţionând aproximativ 1.300 de astfel de obiecte. "Încercăm să creăm o imagine unitară camerelor de cămin, chiar dacă studenţii le personalizează pe parcursul anului. Vom mai cumpăra, în această vară, perdele şi draperii", a declarat Cristinel Ioja.

La capitolul investiţii, mai adăugăm faptul că sălile de lectură vor fi dotate cu Internet wireless dar şi lucrările la hidroizolaţie pentru Căminul E şi Cantina nr. 2 din Campus. "La Căminul E vom începe reabilitarea termică şi sperăm să reuşim să realizăm lucrări de termoizolaţie la câte un cămin pe an", a precizat directorul interimar al DCCPS.

Mai punem la socoteală şi promisiunea Primăriei de a reabilita parcul din jurul Troiţei şi ajungem la concluzia că în campus e forfotă mare, iar studenţii vor fi încântaţi la întoarcere. Cele şase cămine din campus pot adăposti până la 2.000 de studenţi de la "Dunărea de Jos".

Citit 1453 ori Ultima modificare Luni, 07 August 2017 23:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.