Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fundaţia Comunitară Galaţi anunţă selecţie pentru fondul de burse pe care îl acordă anual  elevilor din judeţul Galaţi. Aplicaţiile se depun până pe 1 septembrie, urmând ca verificarea şi selecţia să aibă loc până pe 9 septembrie. Pe 10 septembrie, vor fi anunţaţi elevii care vor câştiga bursele.
Pentru a putea beneficia de o bursă de excelenţă de la Fundaţia Comunitară Galaţi, candidaţii trebuie să fi promovat anul şcolar 2016-2017 cu medie peste 9,50, să nu fi acumulat mai mult de zece absenţe şi să provină din familii cu venituri medii. Ultimele condiţii se aplică şi celor care doresc să  obţină bursă de sprijin. De asemenea, candidaţii trebuie să vină de la unitatea de învăţământ cu o adeverinţă care să ateste că vor urma cursuri în anul şcolar 2017-2018.  În caz de egalitate între doi candidaţi, departajarea se va face după mediile generale din ultimii doi ani.
Fiecărui bursier i se alocă în total o sumă de 2.800 de lei, din care 2.000 lei vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor directe cu bursierul, iar 800 de lei vot fi pentru acoperirea costurilor conexe (administrative, de mentorat, de promovare şi de implementare a proiectului). Ghidul aplicantului poate fi găsit pe www.fundatiacomunitaragalati.ro.        

Citit 656 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 20:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.