A început admiterea la Masterat, în cadrul Universității Dunărea de Jos. Ce ACTE sunt necesare

A început admiterea la Masterat, în cadrul Universității Dunărea de Jos. Ce ACTE sunt necesare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Începând din 15 septembrie, studenții se pot înscrie la unul din cele 50 de programe de Masterat de la Dunărea de Jos din Galați. Universitatea a scos la concurs, pentru această toamnă, peste 2.200 de locuri, din care 846 la buget și peste 1.100 cu taxă.

Din cele 50 de programe, trei sunt unice în România: e vorba de Combaterea criminalității informatice și de Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică, ambele de la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice dar și de Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice de la Facultatea de Științe și Mediu.

Cele mai multe programe de masterat (11) sunt la Inginerie, două dintre ele fiind în limba engleză: Materiale şi ingineria fabricării, Dezvoltare durabilă şi securitate în industrie. La polul opus, Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie propune absolvenților două masterate: unul pe Geopolitică și interferențe sociale și culturale est-europene și un altul pe Spiritualitate ortodoxă și asistență socială iar Facultatea de Arte are un singur program de masterat, pe muzică-Teoria și practica spectacolului liric. Și Arhitectura Navală are doar un singur program de masterat care se desfășoară în limba engleză.

Înscrierile au loc până pe 19 septembrie, la Facultățile aferente, iar în intervalul 21-23 se vor desfășura probele de admitere.

Candidații trebuie să știe că dosarul de înscriere cuprinde: diploma de licență în original și anexa în copie (pentru absolvenții promoției 2017 - adeverința de absolvire), certificatul de naștere sau de căsătorie, trei fotografii tip buletin, chitanța de 150 de lei și cererea de înscriere.

Citit 2696 ori Ultima modificare Duminică, 17 Septembrie 2017 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.