GRAV ACCIDENT în apropiere de Galați. Trei mașini s-au ciocnit violent
Foto: Foto: GSDG

GRAV ACCIDENT în  apropiere de Galați. Trei mașini s-au ciocnit violent
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc în această dimineață pe DN 26, în zona localității Tulucești. Potrivit informațiilor obținute de polițiști de la fața locului, reiese că cel care a provocat coliziunea a fost un șofer în vârstă de 64 de ani, aflat la volanul unei mașini cu care se deplasa dinspre Galați către Tulucești. Într-o curbă, bărbatul nu ar fi redus viteza și a derapat pe carosabilul umed, pătrunzând pe contrasens unde a lovit o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani. La rândul său, un alt autoturism care venea dinspre Tulucești, condus de un șofer în vârstă de 42 de ani a fost antrenat în coliziune.

”În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei de 62 de ani, pasageră în primul autoturism, a șoferului din primul autoturism și a unui bărbat, pasager în cel de-al doilea autoturism. În urma testării, a rezultat că niciunul dintre conducătorii auto implicați nu consumase alcool”, a precizat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cei trei răniți au fost duși la Spitalul de Urgență din Galați pentru investigații și îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 10117 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.