Poveste de Iarnă. Astăzi se aprinde bradul de Crăciun

Poveste de Iarnă. Astăzi se aprinde bradul de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Târgul de Crăciun „Poveste de Iarnă” 2017, deschis oficial pe 29 noiembrie în parcarea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, intră astăzi cu adevărat în... povestea de iarnă. Mai întâi, la ora 17,00, va sosi Moş Nicolae, care va sta puţin de vorbă cu gălăţenii prezenţi la târg. Vor fi apoi reprize de muzică, teatru şi stand-up comedy, spectacolul coregrafic „Uite, vine Moş Crăciun”, după care, la ora 19,30, va fi aprins bradul de Crăciun, moment în care vor fi împărţite dulciuri şi jucării copiilor. Seara se va încheia cu un concert Nicole Cherry.

Organizat de Palmyra Events, Târgul de Crăciun din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor va fi deschis pentru gălăţeni până pe 24 decembrie. Terasa şi cele 15 căsuţe amplasate de organizatori le stau la dispoziţia pofticioşilor cu o gamă largă de brânzeturi, cu pastramă de oaie şi fasole la ceaun, cu bere din belşug, cu halviţă, kurtos kalacs, turtă dulce şi acadele în toate formele şi culorile... de sezon. Friguroşii se pot înnoi cu o pereche de papuci de blană, sau cu o căciulă de blană, ori cu una din multele haine de blană expuse la vânzare. Iar cei mai jucăuşi dintre noi – copiii, evident – se pot da, după pofta inimii, în trenuleţul electric sau într-unul din caruselele care le stau la dispoziţie. Există oferte şi pentru gălăţenii care nu se regăsesc în niciuna din categoriile de mai sus: produse apicole şi artizanale, făcute de meşteşugari şi specifice sărbătorilor de iarnă.

La fel ca şi la Zilele Galaţiului, de pe Faleza superioară, preponderenţi sunt comercianţii gălăţeni, cu brânză şi pastramă, ne-a spus Marinela Olei, reprezentanta firmei Palmyra Events, care a încheiat: „Îi invităm şi îi aşteptăm pe toţi gălăţenii să se bucure alături de noi de Târgul de Crăciun «Poveste de Iarnă» 2017”.

(P)

Citit 5680 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2017 18:35