Protestatarii #Rezist, în stradă de Revelion. Ei le vor ura corupților La mulți ani... cu executare!

Protestatarii #Rezist, în stradă de Revelion. Ei le vor ura corupților La mulți ani... cu executare!
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Protestatarii #Rezist, cei care ies în stradă de aproape un an pentru a se opune derapajelor partidelor de guvernământ și atacurilor fără precedent ale politicienilor asupra Justiției, vor fi în stradă chiar și de Revelion. „Hai să facem Revelionul în stradă!", așa este intitulat evenimentul promovat pe Facebook de către protestatarii #Rezist, care se vor afla, și în noaptea dintre ani, pe esplanada din fața Prefecturii Galați, între orele 23,30 și 00,30. Haideți să fim împreună și la cumpăna dintre ani așa cum am fost din ianuarie și până acum!", scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Protestatarii #Rezist vor ciocni un pahar cu șampanie și le vor ura corupților din Parlament "La mulți ani... cu executare!".

Astfel de evenimente vor avea loc în multe alte orașe din România, printre care București, Sibiu, Brașov și Timișoara. Într-un eveniment creat pe Facebook, intitulat "Rebelion 2018. Insistăm să văvedem. Piața Victoriei", protestatarii din București anunță: "Din prima secundă a noului an spunem corupților că îi vedem, în locul unde a început maratonul civic #rezist: Piața Victoriei. La miezul nopții deschidem șampania și urăm La multi ani ... cu executare! tuturor penalilor din #ciumarosie".

Citit 8000 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.