Aflat în arest la domiciliu, prins la furat în magazin

Aflat în arest la domiciliu, prins la furat în magazin
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un bărbat aflat în arest la domiciliu a fost prins în timp ce încerca să fure bunuri dintr-un supermarket aflat pe Aleea Comerțului. Tentativa de furt a fost observată de agenții de pază pe camerele de supraveghere, aceștia sunând la 112.

La fața locului a fost direcționat un echipaj al jandarmeriei aflat în serviciu de patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați. Ajunși acolo, jandarmii au preluat bărbatul, reținut de către agenții de pază, iar în urma verificărilor au stabilit că se numește D. Ciprian, în vârstă de 39 de ani, din Galați, cu antecedente penale, bărbat care se afla sub măsura judiciară de arest la domiciliu.

Întrebat fiind despre intenția sa și de faptul că a părăsit domiciliul, încălcând astfel interdicția impusă de instanță, bărbatul le-a spus jandarmilor că a vrut să fure o ciocolată pentru fiica sa și nu s-a gândit niciun moment că va fi prins. Cu toate  acestea, în urma controlului corporal, jandarmii au descoperit, la brâu, sub geacă, o pungă căptuşită cu staniol cu care bărbatul încerca să sustragă mai multe bunuri, cu intenţia de a trece de casa de marcat, fără a le plăti. Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul secţiei de poliţie unde i-au întocmit proces verbal de depistare, ulterior fiind sesizat Biroul de Supraveghere Judiciară din I.P.J. Galaţi. După întocmirea documentelor, bărbatul a fost condus la domiciliul unde avea de executat măsura impusă de către instanţă.

Citit 7657 ori Ultima modificare Duminică, 31 Decembrie 2017 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.