Deși gălățenii sunt chemați la o petrecere publică de Revelion, programul autobuzelor și troleibuzelor nu a fost prelungit

Deși gălățenii sunt chemați la o petrecere publică de Revelion, programul autobuzelor și troleibuzelor nu a fost prelungit
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gălățenii care intenționează să meargă, deseară, la petrecerea de Revelion organizată de Primărie pe platoul Sălii Sporturilor, trebuie să știe că mijloacele de transport public în comun ale Transurb vor circula doar până la ora 23,30. Întrucât autoritățile nu au prelungit programul de circulație al autobuzelor, așa cum s-a întâmplat în alți ani, cei care doresc să petreacă în stradă trebuie să găsească o alternativă pentru transport.

Pentru a consulta programul de circulație al mijloacelor de transport ale Transurb, accesați site-ul societății (transurb-galati.com), secțiunea Când ajungem în stații.  

Reamintim că la petrecerea de Revelion, care va începe la ora 22,00, sunt așteptați Grasu XXL (începând cu ora 23,15) și Alex Velea (începând cu ora 00,15). Gălățenii vor avea parte la trecerea în noul an de un spectaculos foc de artificii, de 15 minute.

Citit 9697 ori Ultima modificare Duminică, 31 Decembrie 2017 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.