Dracula a murit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Picnic la Potomac: Consiliul parohial al bisericii ortodoxe române „Sfântul Andrei" din localitatea americană Potomac, Maryland, va organiza în data de 4 octombrie, la adresa 15100 New Hampshire Ave, Silver Spring, 20905, de la ora 12:00, un picnic cu bucate tradiţionale româneşti.

* O carte lansată in România şi SUA: Soţii  Sheilah Kast (jurnalista) şi Jim Rosapepe (fost ambasador al Americii în România în perioada 1998 - 2001) vor lansa în luna noiembrie în România şi America cartea "Dracula is dead". Volumul, care va fi lansat pe data de 9 noiembrie, subliniază o Românie pozitiva, a comunismului documentat, o ţară a valorilor, aşa cum nici măcar un român nu o cunoaşte. Structurată în 14 capitole, cartea este foarte bine documentată. Autorii au vizitat toate oraşele României de mai multe ori pentru o cât mai mare precizie informaţională. Experienţ-a fostului ambasador şi influenţa poziţiei pe care o avea l-au ajutat să discute cu anumite persoane şi să pătrundă în cele mai importante locuri în care este imprimată istoria României.

"Pentru că am călătorit atât de mult prin România şi pentru că acum ştim că această ţară este mai mult decât Bucureşti, am organizat cartea în funcţie de călătoria noastră, că toţi americanii am fost fascinaţi de poveştile  din perioada comunistă - ce a mers, ce nu a mers, de ce unii oameni au plecat din România în acesti 42 de ani şi de ce alţii au rămas chiar dacă şi ei ar fi putut să plece, cum unii şi-au amintit cu oroare de acea perioadă, în timp ce alţii au multe amintiri amestecate", povestesc autorii.

* Doru Octavian Dumitru, în spectacol la Montreal: Cunoscutul comic român Doru Octavian Dumitru va susţine sâmbătă, 3 octombrie, la Auditoriumul şcolii Joseph François Perrault din Montréal, spectacolul „Glezne de ramă", programat de la ora 19.00. Spectacolul este organizat de Forum d`intégration multiculturelle du Québec (FIMQ). Biletele costa 25$ pentru rândurile din faţă (A-G), 20$ pentru rândurile din spate (H-N) şi 15$ pentru copii.

pnl3
Citit 812 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.