Eugen Ciorici, pentru a treia oară director general al Fiscului gălăţean

Eugen Ciorici, pentru a treia oară director general al Fiscului gălăţean
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de la 1 ianuarie 2018, Eugen Ciorici a revenit la cârma Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi. Este pentru a treia oară când Ciorici, vrâncean de origine, ocupă această funcţie şi, de fiecare dată, rocada la vârful DGRFP a fost făcută între el şi directorul executiv al Inspecţiei fiscale, Silviu Pripoaie.

Primul „mandat” de director general al lui Eugen Ciorici la conducerea Regionalei ANAF cu sediul la Galaţi a fost de la înfiinţarea acesteia, în 2013, şi până pe 17 octombrie 2016, când a fost detaşat la Iaşi, iar şefia DGRFP Galaţi a fost asigurată de Silviu Pripoaie. Pe 30 mai 2017, Eugen Ciorici a revenit la Galaţi, unde a stat cinci luni, până pe 30 octombrie, zi din care Silviu Pripoaie a fost numit, pentru a doua oară, şeful DGRFP Galaţi. De la începutul acestui an are loc cea de-a treia „descălecare” a lui Eugen Ciorici la conducerea Fiscului regional gălăţean, iar Silviu Pripoaie, fostul „general”, a revenit pe funcţia de director executiv Inspecţie fiscală.

Din echipa de conducere a Regionalei ANAF mai fac parte Elena Spătaru – director executiv Colectare, Mihail Bucur – director executiv Direcţia Regională Vamală, Laurenţiu Mateizer – director executiv Trezorerie şi Mica-Mihaela Neacşu – director executiv Servicii interne.

Citit 5316 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2018 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.