ACCIDENT pe trecerea de pietoni, la Potcoava. O femeie a fost grav rănită
Foto: Cristinel Luca

ACCIDENT pe trecerea de pietoni, la Potcoava. O femeie a fost grav rănită
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un nou eveniment rutier petrecut pe trecerea de pietoni a avut loc miercuri, 17 ianuarie 2018, în jurul prânzului, pe un marcaj din centrul Galaţiului. Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni de la intersecţia străzilor Prelungirea Traian şi Brăilei.

Potrivit primelor informaţii oficiale, un bărbat în vârstă de 39 de ani, aflat la volanul unui taxi care se deplasa pe strada Prelungirea Traian, în momentul în care ar fi virat la stânga pe Brăilei, nu ar fi acordat prioritate unui grup de persoane care se angajase strada pe marcajul pietonal. A nimerit o femeie în vârstă de 69 de ani, care în urma impactului cu maşina s-a ales cu o fractură de picior, motiv pentru care a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital.

"În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii făcând cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul", a precizat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Misiunea anchetatorilor nu va fi una prea uşoară, deoarece, se pare, în acea zonă, atât semaforul pentru pietoni cât şi cel care le permite maşinilor să vireze la stânga arată, concomitent, culoarea verde.

Citit 7331 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.