Gălăţenii sunt INVITAȚI la "Visuri pe gheaţă"

Gălăţenii sunt INVITAȚI la "Visuri pe gheaţă"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Patinoarul artificial "Dunărea" va găzdui duminică, 28 ianuarie, cea de-a treia ediţie a evenimentului caritabil "Visuri pe gheaţă", organizat de Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism din Galaţi. Taxa de participare este de 20 de lei.

Un eveniment deosebit, menit să-şi aducă alături pe toţi gălăţenii care doresc să contribuie la sprijinirea copiiilor diagnosticaţi cu autism, va avea loc la finele acestei săptămâni, la Patinoarul artificial "Dunărea". Duminică, 28 ianuarie, între orele 15,00 şi 16,30, iubitorii de patinaj cu suflet mare sunt invitaţi să fie eroii propriului spectacol, pentru a-şi arăta talentul şi a contribui la strângerea de fonduri pentru tabăra de schi destinată copiilor cu nevoi speciale. Taxa de participare este de 20 de lei, în tarif fiind incluse şi patinele. Organizatorii, Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism din Galaţi, în colaborare cu gazdele evenimentului, pun la dispoziţie 200 de perechi de patine, iar cei care au propriile patine pot veni cu ele!

"Toate aceste lucruri minunate le datorăm oamenilor de la Fundaţia "Sportul Gălăţean", în special domnului preşedinte Florin Mirea, cărora le mulţumim din suflet pentru susţinerea necondiţionată oferită, şi de această dată, misiunii Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism din Galaţi", se precizează într-un comunicat emis de organizatori.

Sport pentru sănătate

Tabăra "Zâmbete pe schiuri", organizată de Asociaţia "Muntele Mic Extrem", îşi propune să faciliteze integrarea în societate a copiilor cu nevoi speciale sau adoptaţi, proiectul propunându-şi să le ofere micuţilor vulnerabili posibilitatea de a practica sporturi de iarnă, sub îndrumarea instructorilor specializaţi. În cadrul taberei, sunt programate drumeţii, seri tematice, ateliere de creaţie şi multe alte asemenea activităţi, toate având un rol terapeutic extrem de important în recuperara şi integrarea celor mici.

Citit 1748 ori Ultima modificare Marți, 23 Ianuarie 2018 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.