Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă
Foto: topromanesc.ro

Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mirabela Dauer, în vârstă de 70 de ani, a fost operată de urgenţă, a anunțat presa centrală. Cântăreaţa şi-a asigurat fanii că se simte bine şi că îşi doreşte să revină cât mai repede pe scenă. Mirabela Dauer a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă, după ce medicii au descoperit o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Chirurgii au decis să-i scoată un rinichi pentru a preveni alte complicaţii.

După ce vestea privind problemele sale de sănătate s-a răspândit, Mirabela a confirmat pe pagina sa de Facebook că a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi că "urmează o perioadă de recuperare".

"Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală.

Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!... De fapt, doctorii au trecut!

Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!...

Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt!

Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec... asta e marea mea bucurie.

Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile... şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate.... iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.

Vă iubesc şi vă mulţumesc!

Şi ne revedem foarte curând...

Vă îmbrăţişez tare, tare...

Mira", a scria Mirabela Dauer pe Facebook, în această dimineață.

Citit 2884 ori Ultima modificare Marți, 30 Ianuarie 2018 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.