Maşină avariată în urma unei EXPLOZII la o benzinărie

Maşină avariată în urma unei EXPLOZII la o benzinărie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Explozie la o benzinărie situată pe strada Saturn din Galaţi. Deflagraţia a avut loc la una dintre pompele staţiei, dar nu a fost urmată de incendiu. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Şi asta pentru că maşina care alimenta la pompa cu probleme s-a ales cu portiera înfundată. Şoferii care alimentau s-au speriat şi şi-au mutat, cât au putut de repede, maşinile din zonă. "A fost o super-explozie. M-am speriat, mai ales că eram cu copiii în maşină", ne-a spus unul dintre martorii evenimentului.

Benzinăria a fost imediat închisă, iar angajaţii au menţionat că nu au fost victime, iar că întregul incident va fi clarificat printr-un comunicat de presă. "Au sărit tablele de la pompă, nu ştim încă motivul. Nu au fost victime, dar va fi emis un comunicat", ne-a declarat unul dintre angajaţi.

Bubuitura i-a alertat şi pe poliţişti, un echipaj ajungând de urgenţă la locul incidentului. Oamenii legii vor stabili, în urma unei anchete, ce s-a întâmplat de fapt.

Citit 9646 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2018 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.