Daţi copiii la folclor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Servicii consulare în Phoenix: Consulatul General al României la Los Angeles organizează sâmbătă, 24 octombrie, o vizită la Phoenix pentru prestaţii consulare.

* Hram la biserica din Boston: Biserica ortodoxă română „Sfânta Parascheva" din Boston îşi va sǎrbǎtori hramul în zilele de 10 - 11 octombrie.

* Bal mascat la Kitchener: Asociaţia Românilor din Triunghiul de Aur, ARTA, în colaborare cu Centrul Francofon din Cambridge, organizează sâmbătă, 24 octombrie, la adresa: 647 Blvd Franklin, Cambridge, un Bal Mascat de Halloween. În Canada se poartă aşa ceva.

* Casting pentru copii: Centrul Hispano-Roman din Coslada organizează sâmbătă, 24 octombrie, la ora 11:00, la sediul său, un casting pentru copiii români care se află în zona Madrid, în vederea înfiinţării unui ansamblu flocloric.

* Expoziţie de fotografie la Bruxelles: Agenţia Naţională de Presă Agerpres organizează în perioada 12-30 octombrie, la Berlaymont Building din Bruxelles, expoziţia de fotografie „The Romanian Revolution - The road to freedom"/ "Revoluţia Română - Drumul libertăţii".

* 20 de ani de la Revoluţia din 1989, la Amsterdam: O nouă acţiune inclusă în programul aniversar dedicat împlinirii a 20 de ani de la evenimentele din România-1989 va avea loc miercuri, 7 octombrie, la Universitatea din Amsterdam, fiind vorba despre Dezbaterea cu tema „Economic Lessons of 1989" (în limba engleză).

Citit 694 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.