Picioare lungi până-n Paradis şi o voce care-i deschide porţile. O gălăţeancă a făcut spectacol la Românii au talent (VIDEO)

Picioare lungi până-n Paradis şi o voce care-i deschide porţile. O gălăţeancă a făcut spectacol la Românii au talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

„Du-mă în al 11-lea cer şi lasă-mă acolo!”, i-a cerut Florin Călinescu gălăţencei Beatrice Andoni la „Românii au talent”. Versul lui Mircea Dinescu „Icoană cu picioare lungi” părea scris special pentru frumoasa Beatrice, în vârstă de 21 de ani, născută în comuna Suhurlui din judeţul Galaţi, stabilită în Anglia după ce a locuit şase ani în Italia.

„Îmi place foarte mult să cânt! „La Românii au talent” am venit pentru că mereu mi-am dorit. Mă uitam la televizor îmi spuneam, Doamne, când o să ajung şi eu acolo într-o zi? Absolut nimeni, niciun profesor nu m-a auzit cântând, nu am participat la concursuri. Şi mi-am luat inima-n dinţi şi am zis: gata, fie ce-o fi, mă fac de râs, nu mă fac de râs, eu mă duc!”, a mărturisit Beatrice înainte de a urca pe scenă.

A absolvit liceul în Italia dar, pentru că şi-a dorit o schimbare în viaţa ei, a plecat în Marea Britanie să muncească. „În România m-aş întoarce doar pentru muzică!”, a spus tânăra care lucrează ca ospătăriţă.

„De ce vă uitaţi aşa la mine?”, i-a întrebat pe Pavel Bartoş şi Smiley care o sorbeau din priviri în culise mai ales după ce au aflat că nu este căsătorită şi nu are prieten.

„Suhurluiul nu e pe pământ, vă spun eu! Nu! Suhurluiul este foarte departe şi o dată la două mii de ani lumină produce aşa ceva! Se răsuceşte Ştefan cel Mare în mormânt că a murit prea devreme!”, a conchis Florin Călinescu afând de unde vine Beatrice.

"Picioare lungi până-n Paradis şi o voce care-i deschide porţile", aşa a rezumat Pro Tv momentul artistic al gălăţencei.

VIDEO - CLICK AICI

Reacţiile juriului

„Eşti atât de frumoasă încât îmi vine să trec peste faptul că mai ai de muncit!”, a spus Andra după momentul artistic al gălăţencei. Florin Călinescu a fost însă imbatabil: „Nici nu mă interesează cum s-a auzit acasă! Eşti o bucurie pentru toate azilele de bătrâni, de călugări, pentru toţi militarii din teatrele de operaţiuni, pentru toţi fermierii care-şi caută nevastă!”.

Cu trei Da-uri oferite de Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Mihaela Rădulescu şi un „Nu” care să o motiveze să fie mai bună, dat de Andra, Beatrice s-a calificat în etapa următoare la „Românii au talent”.

„Este efectul unei femei frumoase, cu nişte picioare superbe asupra bărbaţilor. Mă bucur că îţi foloseşti şi calităţile fizice şi mă bucur că ai venit la noi tocmai din Anglia! Am zis Da pentru că eu, cel puţin văd un potenţial în ea care poate evolua spre scenă, spre muzică. Ba mai mult, dacă e adevărată povestea că e ospătăriţă zece ore pe zi, pe mine m-a cucerit şi mai tare! Eu de asta am zis Da. E Cenuşăreasa noastră!”, a explicat Mihaela Rădulescu.

Sursa foto: Pro Tv

Citit 24350 ori Ultima modificare Duminică, 18 Martie 2018 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.