Viaţa liberă are cei mai buni pistolari

Viaţa liberă are cei mai buni pistolari
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Poliţia Română îşi va aniversa pe 25 martie ziua, motiv pentru care, anual, jurnaliştii care aduc publicului informaţiile din zona siguranţei publice au ocazia să arate ce îndeletniciri au "împrumutat" de la colaboratorii în uniformă. Sesiunile de tragere cu câte şase cartuşe au făcut, şi în acest an, când Poliţia Română împlineşte 196 de ani, diferenţa între "talentaţi" şi "cei care mai au de lucru". Prima poziţie în clasamentul "Cupei Presei la Tir" ediţia 2018 a fost adjudecată de un veteran de-al nostru: colegul Ovidiu Amălinei a luat al XV-lea titlu de cel mai bun trăgător din presa gălăţeană, adăugându-şi un nou trofeu suprem în colecţia adunată, de-a lungul anilor, la întrecerile de acest gen. Pe locul II, a venit tare din urmă Dan Cucu, operator de imagine la Pro Tv, clasamentul "talentaţilor" fiind încheiat tot de marca "Viaţa liberă", în persoana colegului Marius Negri. Cu speranţa că măcar o parte din diplomele de participare cu care au plecat toţi curajoşii înscrişi în competiţie se vor transforma, la anul, în cupe destinate celor mai buni ochitori, le dorim colaboratorilor noştri din cadrul IPJ Galaţi mulţi ani, profesionalism şi credibilitate!

Citit 1500 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2018 19:11

4 comentarii

 • postat de JUSTIŢIARUL
  Vineri, 23 Martie 2018 15:40
  81.12.149.***
  Ma bucur ca Viata Libera are cei mai buni pistolari, dar oare cand va avea VL si cei mai buni jurnalisti de investigatii?
  Galatiul nu are inca niste jurnalisti adevarati care sa dea de pamant cu politicienii si cu sefii institutiilor publice locale care nu-si fac treaba!
  Vrem sa vedem si noi investigatii serioase in Galati, precum: de ce s-au folosit bordurile execrabile la scuarurile de pe Brailei care sunt macinate la nici 2 ani de utilizare, de ce nu s-a reusit inventarierea locurilor de parcare, cum s-a privatizat Combinatul, de ce a dat faliment clubul Otelul, de ce nu se fac strategii pe termen lung la Galati in diferite domenii, de ce nu s-a dezbatutut public serios soarta Sistemului de Termoficare din Galati, de ce... de ce...?
  1
  6
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Vineri, 23 Martie 2018 12:46
  188.24.205.***
  LASAND GLUMA,FELICITARI VAJNICILOR SI SIMPATICILOR PISTOLARI DE LA ZIAR;ARTICOLELE ACESTORA NIMERESC LA FEL DE BINE IN SUFLETUL CITITORILOR PRECUM GLOANTELE TRASE IN TINTELE POLIGONULUI!!!
  5
  4
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Vineri, 23 Martie 2018 12:20
  188.24.205.***
  MULTUMESC PENTRU INFORMATIE,BINE CA STIU,DE ACUM VOI FI MUUUULT MAI ATENT SI MAI PRUDENT CAND VOI TRECE PE LANGA SEDIUL ZIARULUI!!!!!
  2
  4
  Raportează
 • postat de Cal. 12mm
  Vineri, 23 Martie 2018 11:35
  82.137.12.***
  Cu ce ajuta astfel de concursuri?
  Ca simplu cetatea(corect, necertat cu legea, sanatos fizic si psihic, cu scoala) n-are dreptul sa detina si sa foloseasca un pistol adevarat cu glont, cu care ar putea sa iasa in weekend la poligon si sa traga la tinta, sau sa tragaa in talharul care intra peste el in casa.
  Are dreptul sa aiba cel mult un pistol cu gaze sau cu bile de cauciuc, care daca hotul e imbracat mai bine iti iei bataie sau omor cu el in mana si care are precizia unei prastii.
  Nu zis sa aiba toata lumea acces la arme, dar nici interdictie totala(exceptam magistratii ca ei poate).
  Fereasca Dumnezeu de un razboi ca tot tineretul o sa moara cu arma in mana ca habar n-au sa traga sau sa bage un glont pe teava.
  O fi naspa in Elvetia unde cetatenii au voie sa aiba acasa inclusiv arme automate? Si e tara neutra. Or fi chiar atat de prosti de au lasat liber la arme?
  Da ce zic eu de arme cand nici politistii nu stiu sa traga(sa zicem din masina in mers in tinta mobila, sau din fuga ca din picioare la punct fix cu casti in urechi poate orice prost).
  Ca sa nu mai vorbim de comunicatele cu braconieri prinsi cu arme calibrul 12mm.
  6
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.